Шановні абоненти, звертаємо Вашу увагу, що з 1 березня 2015 відбудуться зміни в умовах надання послуги високошвидкісного доступу до інтернету.

Ці зміни стосуються незначних коригувань вартості певних тарифних планів для фізичних осіб (тарифи для багатоквартирних будинків , для приватного секторупо факту користування). Компанія змушена зробити це, щоб привести тарифи до більш-менш економічно обґрунтованого рівня після підвищення витрат, що пов'язані з майже трикратним ростом курсу іноземної валюти, в якій відбуваються розрахунки з закордонними партнерами - постачальниками іноземного трафіку й устаткування. Окрім того зросли і інші витрати: зросли ціни на електроенергію для підприємств, ціни на оренду місця під телекомунікаційне обладнаня, комісійна винагорода реалізаторам карток поповнення, тощо. Дві третини витрат, до яких призвела девальвація гривні, компанія вже компенсувала за рахунок власних ресурсів, але повністю покрити витрати, що зросли, компанія не може.

Тому, з 1 березня 2015 року, вартість актуальних тарифних планів підвищується на 6 грн/міс (на 1 грн/день для тарифу “Зручний”). Нова вартість тарифу “Базовий” зі швидкістю 10 мбіт/сек складатиме 55 грн/міс, швидкість та вартість для тарифу “Стандартний” встановлюються на рівні 50 мбіт/сек за 75 грн/міс, нова вартість тарифу “Прогресивний” зі швидкістю 100 мбіт/сек складатиме 105 грн/міс, нова вартість тарифу “Елітний” зі швидкістю 250 мбіт/сек складатиме 205 грн/міс. Нова вартість тарифу “Зручний” зі швидкістю до 50 мБіт/сек складатиме 4 грн/день. Вартість Архівних тарифних планів залишається незмінною.

Також інформуємо вас про те, що з 1 березня 2015 року зростає комісійний збір на користь реалізаторів скретч-карток поповнення АСТРА. Тобто скретч-картки номіналами “50”  та “100” будуть продаватися в пунктах продажу із додатковим комісійним збором у розмірі 2 грн.

Завдяки проведеним змінам, ми, як і раніше, можемо надавати послугу високошвидкісного доступу до інтернету та цифрового телебачення, інвестувати в нові технології та високу якість обслуговування. Дякуємо вам за розуміння.